Information från rektor angående Corona

2020-03-14

Till våra studenter,

Smittspridningen av Coronaviruset väcker många frågor och som rektor förstår jag att det finns en oro, både över smittan och över hur det ska gå med studierna. Det är viktigt att du själv håller dig uppdaterad via den informationssida som uppdateras kontinuerligt.

Universitetet jobbar intensivt med att hitta alternativa lösningar på olika utmaningar som kan uppstå i undervisningen så att era studier ska kunna genomföras enligt plan. Det finns en beredskap för olika scenarier. Vänd dig till kurs- och programansvariga om du har frågor om din utbildning.

Även myndigheter och departement är införstådda med studenternas situation och följer läget.

Läs också gärna mer på vår blogg.

Eva Åkesson